Navajo Redemption: Albanian

Kjo është historia e vërtetë e pastor Harold Nobëll, i cili në adoleshencë donte të mësonte rreth jetës dhe se si të ishte “njeri i mirë”. Ai pyeti gjyshin e tij, një njeri i mjekësisë me fuqi magjike shëruese dhe kryetar i fisit, si ta arrinte këtë gjë, por ai thjesht nuk e kuptoi. Më vonë ai iu kthye alkoolit dhe përfundoi në burg. Atje ai zbuloi qëllimin e jetës dhe ndryshoi në mënyrë drastike. Haroldi ndan mënyrën se si gjeti përgjigje për të gjitha pyetjet e jetës kur Jezu Krishti e ndryshoi zemrën e tij.